BRUILOFTEN

Trouwen, een hoogtepunt in het leven. Voordat u gaat trouwen zijn er veel zaken die geregeld moeten worden. U maakt keuzes over de kleding, de uitnodigingen, de stijl van de trouwerij: chique of informeel. Waar gaan we trouwen? Waar houden we de receptie? Wat voor diner? Is er voor de kinderen ook iets te doen? Allemaal zaken waar u rekening mee houdt.

PartyTown Assen is voor u de ideale trouwlocatie, omdat u voor elk soort trouwerij bij ons terecht kunt. U geeft aan hoe u de trouwerij wilt, wij zorgen ervoor dat uw wensen worden ingewilligd.

Het volledige huwelijk kunt u bij PartyTown voltrekken, want we zijn namelijk huis van de gemeente. De ambtenaar van de burgerlijke stand voltrekt het huwelijk in PartyTown Assen. Dat kan in de grote zaal, maar ook in de intieme stijlkamer. Ook is er een hondenkoptrein beschikbaar op een origineel stationsplein. Hier kunt u op een originele manier uw huwelijk voltrekken.

De receptie voor familie, vrienden en bekenden kunt bij ons aankleden zoals u wilt. Wij hebben verschillende receptiearrangementen. U bent vrij te kiezen voor een eigen stijl.

Ook voor de muzikale invulling bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een database met een ruim aanbod aan artiesten en DJs. Houdt u van Nederlandstalig of Salsa? U geeft aan wat voor muziek u op uw bruiloft wilt en wij regelen de juiste band en/of DJ voor u!

Een fantastische feestavond om nooit te vergeten, dat is wat u wilt bereiken. Wij helpen u daarbij door u te helpen met de juiste muziek, hapjes en drankjes en buffetten. De juiste sfeer is de kern van de avond, waarbij het belangrijk is dat de dingen gaan zoals u het wilt. Bij ons kunt u trouwens ook, als u wilt, met de trouwauto de dansvloer oprijden om de dans te openen.

Na een mooie maar ook inspannende dag wilt u graag naar huis of hotel. Wij zorgen graag voor u het vervoer zodat u veilig thuis komt.

Onze linkpartners; www.alertvideos.nl