PARTYTOWN ASSEN

DE LOCATIE

U bent op zoek naar een prachtige locatie om uw feest te organiseren? Dan biedt PartyTown Assen voor u de perfecte uitkomst! De zaal, gelegen onder een schitterende sterrenhemel, brengt u terug in de tijd naar de jaren ’30. De karakteristieke huisjes zorgen in combinatie met de unieke oldtimers voor een prachtige entourage. De zaal is aan elke groepsgrootte aan te passen door de verplaatsbare huisjes en biedt ruimte aan groepen van 60 tot 900 personen. De ‘deelbaarheid’ van de zaal maakt PartyTown Assen de locatie bij uitstek voor elk evenement. Van bruiloften tot personeelsfeesten, van congressen tot beurzen, alles is mogelijk. Maak een afspraak en wij vertellen u graag in een persoonlijk gesprek wat de mogelijkheden zijn.

DE STIJLKAMER

Onder hetzelfde dak als PartyTown is een kleinere locatie, de StijlKamer. De zaal, geschikt voor groepen tot 50 personen, biedt uitkomst voor bijvoorbeeld uw receptie, vergadering of familiediner. Geniet in een stijlvolle, ongedwongen ambiance van uw bijeenkomst!

ONZE KEUKEN

U eet maar op twee plaatsen goed. Dat is bij u thuis en bij ons! Wij beschikken over een veelzijdige en uitstekende keuken, die bekend staat om een goede prijskwaliteit verhouding. Dus ook voor de culinaire verzorging van uw feest bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden voor elk wat wils. Bekijk onze buffetten en kies wat bij u past!

  • 3D fototour van PartyTown