BEDRIJFSFEESTEN / PERSONEELSFEESTEN

Het organiseren van een leuk personeelsfeest is voor de meeste bedrijven een ‘hell of a job’. Je hebt met veel verschillende personeelsleden te maken die allemaal hun eigen voorkeur en ideeën hebben voor een personeelsfeest. PartyTown Assen is de stijlvolle en unieke locatie voor uw personeelsfeesten tot maximaal 2500 personen (i.c.m. Het Vermaakplein) en vervult de wensen van al uw personeelsleden. Ook voor ons is ieder feest weer uniek. Wij zorgen er samen met u voor dat de avond op rolletjes verloopt. Wij nemen, als u dat wilt, ook graag alle zorgen uit uw handen.

Uw feest, onze zorg

Op basis van uw wensen en het beschikbare budget organiseren wij graag uw bijeenkomst. Wilt u graag het hele pakket uit handen geven? Geen probleem, PartyTown Assen regelt alles voor u. Van uitnodigingskaart tot vervoer. Ook kunnen wij een overnachting regelen, indien dit gewenst is. Ook vinden wij het belangrijk in welke sfeer u het feest wilt hebben. Daarom kan PartyTown Assen omgetoverd worden tot een feestzaal met de juiste sfeer voor uw bedrijf.

Verscheidenheid

U heeft te maken met verschillende soorten personeelsleden, niet iedereen is immers hetzelfde. Daarom creëren wij op diverse plaatsen binnen PartyTown verschillende sferen. Disco voor uw jongere collega’s en een rustigere ambiance voor de collega’s die rustig een drankje willen drinken en wat willen praten. Wilt u graag een band op uw feest laten spelen? Dat kan, ook de artiesten kunnen wij namelijk voor u regelen. Smartlappen met Diep Triest? Of liever popmuziek met de band van Live In Appelscha? Wij regelen het met veel plezier voor u. Ook is er een verscheidenheid aan arrangementen, met een goede prijs/kwaliteitsverhouding, waar u gebruik van kunt maken. Uiteindelijk heeft u het feest waar een ieder zich uitstekend weet te vermaken en waar nog lang over nagepraat zal worden.

Maak een afspraak en we komen vast en zeker samen tot het feest, dat u in gedachten heeft!